Krůta na slanině, rýže se zeleninou 400g - EXP 12/2021

Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu. Přílohou je rýže se zeleninou.
Krůta na slanině, rýže se zeleninou 400g - EXP 12/2021
Výprodej
Krůta na slanině, rýže se zeleninou 400g - EXP 12/2021
Krůta na slanině, rýže se zeleninou 400g - EXP 12/2021
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
???
Osobně v Nymburce:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódEXP0240618-12-21VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.Záruka24 měsíců
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, CELIAK, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, s přílohou

Složení: rýže parboiled (24%), voda, zelenina (16%) (mrkev, hrášek, kukuřice), krůtí stehenní maso (16,2%), uzená slanina (vepřové sádlo), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), pepř.

Nutriční hodnoty na 100 g.: Energetická hodnota 1027 kJ/244 kcal, Tuky 9,7g, Nas. mastné kyseliny 3,8g, Sacharidy 29,2g, Cukry 2,0g, Bílkoviny 12,1g, Sůl 2,1g.

Počet porcí: 1

Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.

Způsob přípravy (ohřívání) Komplet Menu

1) V mikrovlnné troubě - jídlo přendejte na talíř a ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.

VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze