Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g

Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Výprodej
Množstevní slevy
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
Vepřové maso s fazolemi a lečem (SCD) 300g
99,0 Kč 88,4 Kč bez DPH
Cena po registraci:86,0 Kč s DPH
Dočasně nedostupné
Osobně v Nymburce:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód0240796VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.Záruka24 měsíců
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VYROBENO Z NON GMA SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD REGIONÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY

 

Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek

Počet porcí: 1

Obsah: celkem 300 g

Složení: fazole černé (50 %), vepřové maso plec (25 %), lečo (rajčata, papriky, cibule) (23 %), sůl, pepř.

Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.

Výživová hodnota na 100g

Energetická hodnota 445

tuky 2,3

bílkoviny 9,7

sacharidy 12,7

Nasycené mastné kyseliny 0,3

cukry 0,7

sůl 1,1

Příprava:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici.

Dieta a rozděleníSDC- Speciální sacharidová dieta
Složení a příchuťDrůbež, Kuře, Vepřové
Varianta300g
VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze